Lees, of schrijf iets in ons gastenboek

05.09.2017 - Famille Dury
Nous souhaitons vous remercier pour votre accueil, votre disponibilité . Nous avons séjourné 15 jours dans votre magnifique villa élégamment meublée, très cosy, soigneusement entretenue et super équipée. Nous avons particulièrement apprécié la paix et la tranquillité qui y règne ainsi que la piscine qui offre une certaine fraicheur eu égard aux températures élevées . Votre classeur d’excursions nous a également permis d’apprécier la région et ses nombreuses commodités : les bons petits restos, les marchés, les producteurs de vins, le pont du Gard, Uzes, Aigues Mortes,…

Votre location est à recommander.

Merci et à bientôt

01.09.2017 - Hendrik/Ellen/Lisse/Jutta/Lone Hermans-Tambeur
Gert, Hilde en Fozzie

Toen we op die snikhete zaterdag toekwamen, werd het meteen duidelijk dat we zéér welkom waren. Dat zat al meteen goed.
Na inspectie van het huis en domein bleek alles tiptop in orde te zijn.
Er bleek zelfs een persoonlijke wespenbestrijder te zijn
Jullie (en jullie gasten) gaven een enorme meerwaarde aan onze vakantie in LDS. Het was fijn vertoeven in jullie gezelschap.

Dankzij de vele tips hebben we leuke dingen kunnen doen => Gert is een goede gids
Na 2 weken waren we helemaal "zen" om huiswaarts te keren, al was het met wat tegenzin...

Bedankt voor jullie gastvrijheid en zoveel meer!

ZEKER tot ziens! Hetzij in Tornac, hetzij in La Belgique

Vele grtjs! Hendrik, Ellen, Lisse, Jutta en Lone

10.08.2017 - koen & sylvie (Alreno1740fleuky-Totaalprojecten.webnode.be)
Beste Gert en Hilde ,

Het verblijf in 'la douce france' was schitterend. Alle dagen zon , dit gecombineerd met tv-vlaanderen en tour de france , kon deze vakantie al niet meer stuk.
Het uitzicht rond de villa is prachtig en vooral rustgevend.
Het huis is afgewerkt met zeer mooie materialen en praktisch ingericht. Het was een beetje thuiskomen... maar dan zonder zwembad. Vooral voor de kindjes was het zwembad een aangenaam tijdsverdrijf.
Kortom , het was een van de betere vakanties voor ons gehele gezin en wij komen zeker nog terug naar deze mooie villa , in een zonnige en rustgevende omgeving. Ik geef 5 bedjes...

Alvast bedankt voor jullie gestelde vertrouwen en tot volgend jaar

Grts. Koen en Sylvie

15.10.2016 - Peter en Lieve
Het is al weer een tijdje geleden dat we konden genieten van een heerlijk weekje vakantie in la lumiere du sud.En toch denken we er nog heel vaak aan terug. We genoten ten volle van het heerlijke weer, de mooie omgeving, leuke restaurantjes, gezellige marktjes, het zwembad waarin we konden afkoelen, ... Om daarna heerlijk te slapen in de mooie, confortabele slaapkamers die het huis biedt. Een heerlijke week die veel te snel voorbij was, maar die we zeker nog eens opnieuw willen terug beleven.

06.09.2016 - bdekimpe (www.thecateringcompany.be)
Hallo Hilde en Gert,
Wil jullie langs deze weg bedanken en feliciteren tegelijk,voor de leuke vakantie plek..
De villa, netjes onderhouden, voldoende voorzien van alle materiaal, van pingpong palletjes tem petanqueballen, tot een volledig uitgeruste keuken. De rust en stilte deden ons nog intenser genieten, van bv de schitterende sterrenhemel elke avond, 1 avond zelfs opgeschrikt door een everzwijntje in de wijngaard... Bedankt ook voor de leuke uitstap tips, Pont du gard waren we echt onder de indruk van, leuk gezwommen aldaar, alles netjes.. De camargue met als mooie afsluiter saint Marie de la mer, met een perfect zonsondergang en leuke restaurantjes..
In Anduze hebben we genoten van de ochtend markt, de avond markt, en het leuke cafeetje waar ze uitsluitend Belgische bieren serveerden. Kortom, we zijn aangenaam verrast en zullen in de toekomst zeker nog langs komen.
Keep up the good work... !!!

19.08.2016 - Sofie
Onze eerste ervaring in Lumière du Sud.
We hebben genoten en opnieuw ervaren wat het is "om te leven als God in la douce France"!!!
Een mooie streek met een heerlijke wijnboer op korte afstand, heerlijke restaurantjes, een mooi en praktisch ingericht huis....we willen onmiddellijk terug!
Sofie en co

Klik hier om een tekst toe te voegen
1 2 3 4 Next