Lees, of schrijf iets in ons gastenboek

24.09.2018 - Phaedra&Ignace, Marcia&Eric, Bo&Teazer
We hebben een erg aangename en rustige vakantie achter de rug in Lumière Du Sud. Het huisje was kraaknet als we arriveerden. Het huisje heeft alles wat je nodig hebt op vakantie. De mooie tuin met hier en daar een hangmat, het zwembad met een aangename temperatuur en de pingpongtafel maken het af. Het is er een erg rustige omgeving om volledig zen te worden!
In de buurt zijn er genoeg dingen om wat uitstapjes te maken en Anduze zelf is een leuk stadje.
Wij en onze hondjes hebben ook genoten van de leuke wandelingen (net een fotozoektocht ) die Gert en Hilde hebben klaarliggen in het huisje.
Het contact met Gert was erg correct en vriendelijk! Ik voelde de warmte door de telefoon
Kortom: een echte aanrader!!

02.09.2018 - Veerle, Lukas en Arno
Wij hebben met volle teugen genoten van ons weekje vakantie. Het is een zalige plaats om te vertoeven.
De ontvangst was hartelijk, Gert bleek een echte gids te zijn met allerlei tips.
Het huisje was perfect in orde. Wifi, vlaamse televisie, oven en microgolf, een zwembad en voor de kinderen ook nog ping pong. In de wijde omgeving is er veel te zien. Natuur, cultuur, avontuur...voor ieder wat wils.
Een echte aanrader!

27.08.2018 - Fam. Boudewyn Brecht en Sylvie
We huurden jullie huis van 12 augustus tot en met 19 augustus. Wat een aangename verrassing als we toekwamen. Een kraaknet huis met alle troeven dat je maar kan wensen tijdens je vakantie. Ik had al een vermoeden dat dit zo zou zijn na het aangenaam telefoongesprek met Gerd, de eigenaar van het huis. We hadden het volledige huis gehuurd aangezien we samen met vrienden waren. Alles stond klaar. Een echte aanrader, een tophuis, zeer mooie streek, super gastheer en gastvrouw, ... Wij komen zeker terug!

13.08.2018 - Dori, Louis en Bram
Hilde en Gert,
wij hebben een geweldige week achter de rug bij jullie. Prachtige en rustgevende locatie met alle voorzieningen, perfect in orde zodat je je meteen thuis voelt en een ongelooflijke gastvrijheid van jullie zelf en jullie vrienden en van FOzzy uiteraard).
Een absolute aanrader voor iedereen die de rust van de tuin en het zwembad wenst te combineren met een gezellige omgeving boordevol leuke en interessante activiteiten.
Louis heft al gezegd dat hij sowieso nog eens terug wilt komen!
Heel vele groetjes van ons en graag tot binnenkort!
PS: succes aan Jana met de studies! Komt sowieso goed! Wij geloven erin!

06.08.2018 - Danny, Ann en Rune
Gert, Hilde, Jana en Fozzie

we hebben een leuke vakantie gehad. Door de leuke ontvangst van jullie, was die lange rit snel vergeten. Het huisje is net en geriefelijk en alles wat je nodig om te koken is aanwezig. ondanks de tegenslagen van het thuisfront hebben we er toch van kunnen genieten,het mooie weer,het zwembad en jullie (en jullie gasten) is een leuke combinatie om te relaxen. En niet te vergeten,de wifi,zodat onze zoon ons met rust kon laten .

bedankt voor de tekorte maar leuke vakantie

05.09.2017 - Famille Dury
Nous souhaitons vous remercier pour votre accueil, votre disponibilité . Nous avons séjourné 15 jours dans votre magnifique villa élégamment meublée, très cosy, soigneusement entretenue et super équipée. Nous avons particulièrement apprécié la paix et la tranquillité qui y règne ainsi que la piscine qui offre une certaine fraicheur eu égard aux températures élevées . Votre classeur d’excursions nous a également permis d’apprécier la région et ses nombreuses commodités : les bons petits restos, les marchés, les producteurs de vins, le pont du Gard, Uzes, Aigues Mortes,…

Votre location est à recommander.

Merci et à bientôt

Klik hier om een tekst toe te voegen
1 2 3 4 Next